Timetable

Positive Activities is back from Summer 2020! A range of online and face to face activities for children and young people aged 0-19 and up to 25 with Disabilities and/or Autism. 

3 Aug - 9 Aug
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
TIME / DURATION SESSION PLACES
Monday 03 Aug
10:00/120 mins
Multisports Juniors AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Seniors AM - Week 3 / 12+
10:30/360 mins
Fun on the Water 2 / 13+
 
11:00/240 mins
How to become a Journalist / 14-17 YRS
13:30/120 mins
Multisports Seniors PM - Week 3 / 12+
13:30/120 mins
Multisports Juniors PM - Week 3 / 7-11 YRS
14:00/90 mins
Tennis Juniors 1 / 7-11 YRS
14:30/60 mins
Fitness Camp 1 / 12+
15:30/60 mins
SEN Performing Arts / SEN 11-25
Tuesday 04 Aug
09:00/45 mins
Morning Melodies 1 / 4-6 YRS
09:00/45 mins
Morning Melodies 3 / 4-6 YRS
09:45/60 mins
Arts & Crafts 2 / 12+
10:00/60 mins
Skateboarding Juniors 1 - AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Juniors AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Seniors AM - Week 3 / 12+
10:30/360 mins
Fun on the Water 3 / 9 -12yrs
 
11:00/240 mins
How to become a Journalist / 14-17 YRS
11:00/90 mins
Let's Rock! Musical Theatre / 7-16 YRS
11:30/60 mins
Skateboarding Juniors 2 - AM - Week 3 / 7-11 YRS
 
13:00/60 mins
Skateboarding Seniors 1 - PM - Week 3 / 12+
13:00/60 mins
Fashion & Textiles 2 / 10-16 YRS
13:30/120 mins
Multisports Seniors PM - Week 3 / 12+
13:30/120 mins
Multisports Juniors PM - Week 3 / 7-11 YRS
14:00/60 mins
Skateboarding Seniors 2 - PM - Week 3 / 12+
14:00/90 mins
Tennis Juniors 1 / 7-11 YRS
14:15/60 mins
Street Dance 2 / 7-11 YRS
14:30/60 mins
Fitness Camp 1 / 12+
Wednesday 05 Aug
09:45/60 mins
Arts & Crafts 2 / 12+
10:00/60 mins
Skateboarding Juniors 1 - AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Juniors AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Seniors AM - Week 3 / 12+
11:00/90 mins
Let's Rock! Musical Theatre / 7-16 YRS
11:00/240 mins
How to become a Journalist / 14-17 YRS
11:30/60 mins
Skateboarding Juniors 2 - AM - Week 3 / 7-11 YRS
 
13:00/60 mins
Skateboarding Seniors 1 - PM - Week 3 / 12+
13:00/60 mins
Fashion & Textiles 2 / 10-16 YRS
13:30/120 mins
Multisports Seniors PM - Week 3 / 12+
13:30/120 mins
Multisports Juniors PM - Week 3 / 7-11 YRS
14:00/60 mins
Skateboarding Seniors 2 - PM - Week 3 / 12+
14:00/90 mins
Tennis Juniors 1 / 7-11 YRS
14:15/60 mins
Street Dance 2 / 7-11 YRS
14:30/60 mins
Fitness Camp 1 / 12+
Thursday 06 Aug
09:00/45 mins
Wake Up & Boogie 3 / 4-6 YRS
09:00/45 mins
Wake Up & Boogie 1 / 4-6 YRS
09:45/60 mins
Arts & Crafts 2 / 12+
10:00/60 mins
Skateboarding Juniors 1 - AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Juniors AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Seniors AM - Week 3 / 12+
11:00/90 mins
Let's Rock! Musical Theatre / 7-16 YRS
11:30/60 mins
Skateboarding Juniors 2 - AM - Week 3 / 7-11 YRS
 
13:00/60 mins
Skateboarding Seniors 1 - PM - Week 3 / 12+
13:00/60 mins
Fashion & Textiles 2 / 10-16 YRS
13:30/120 mins
Multisports Seniors PM - Week 3 / 12+
13:30/120 mins
Multisports Juniors PM - Week 3 / 7-11 YRS
14:00/60 mins
Skateboarding Seniors 2 - PM - Week 3 / 12+
14:00/90 mins
Tennis Juniors 1 / 7-11 YRS
14:15/60 mins
Street Dance 2 / 7-11 YRS
Friday 07 Aug
10:00/120 mins
Multisports Juniors AM - Week 3 / 7-11 YRS
10:00/120 mins
Multisports Seniors AM - Week 3 / 12+
10:30/360 mins
Fun on the Water 4 / 13+
13:30/120 mins
Multisports Juniors PM - Week 3 / 7-11 YRS
13:30/120 mins
Multisports Seniors PM - Week 3 / 12+